Wand Massagers and Attachments

Realistische Penis Buttplugs
https: //www.youtube.com/watch? v = riTBCoJEQEg

 Wand Massagers and Attachments Deze vinylhulpstukken voor wandvibrators kunnen een intense vibrerende expertise creëren. Bevat een rechte en een die gericht. Past veilig en eenvoudig over de vibratorkop. De lengte van bijlagen is ongeveer drie 0,5 inch.
Beide onderdelen zullen de zeer effectieve trillingen van je toverstok naar je overbrengen. Nipple Clamps functies combineer om u een zintuiglijke expertise te bieden u bent waarschijnlijk vergeet .
Incredible Sex Toys for Ladies -Wand O-Spot Silicone Attachment voegt nieuwe mogelijkheden toe aan je toverstokspel! De gebogen insteekarm van deze topper is specifiek stressticles ballbusting stress reliever nieuwigheid cadeau ontworpen te richten ofwel de G-spot of de prostaat.
Met de Double Rabbit Wand Attachment van Wand Essentials krijgen jij en je companion het dubbele plezier! Uniek ontworpen met niet één, echter twee indringende konijnen! Voor het ultieme in clitorale stimulatie, elk penetrators function sensuele konijntjes aan beide kanten, om je candy plek met sprankelende vibratie. Cock Straps and HarnessesEenvoudig safe de bijlage op de toverstaf van uw alternative hoe te gebruiken een vertraagde spray , en bereid je voor op genieten aangepast en extreem zeer effectief stimulatie voor twee keer de fun voor jou en je geliefde. Top Love Egg Vibrators -Magic-Wand-Massagers.co.uk verkoopt het breedste assortiment bijlagen voor gebruik met de Magic Wand Original en Magic Wand Oplaadbaar binnen het VK).
Hitachi-leidinggevenden assisteerden bij de financiering van de productie van snoepjes in de vorm van de massager in 1992, ter ere van het 15- 12 maanden verjaardag van de sex store Good Vibrations. Het bedrijf beweerde in 1999 dat het enige bedoeld gebruik was voor gezondheid zorg doeleinden . Hitachi had een conflict met zijn Amerikaanse distributeur in 2000 en stopte kort met het promoten van het device totdat het een gloednieuwe cope bereikte met distributeur Vibratex. De toverstaf aangeboden uit nadat hij te zien was in een 2002-aflevering van Sex and the City.
Met deze honderd % siliconen dop met zijn nubby ontwerp staat stimuleert u uw erogene zones terwijl met behulp van