Top 10 Best Toys For Women

Anal Relaxants och Anal easing
https: //www.youtube.com/watch v = dh9MiC5ORRg
 Topp 10 bästa leksaker för kvinnor Om det finns helt en samlag leksak varje vuxen röv kvinna kommer att behöva ha i sin låda, det är en kaninvibrator. Kaniner var konstruerade för kvinnlig nöje med varje klitoris och G-punktstimulering, och mångsidig Nova av We-Vibe med 10 vibrationer inställningar är inte något undantag. Med hjälp av We-Connect-appen kan din partner komma till och med komma in på roligt genom att kontrollera leksaken. Det är en oldie, dock en goodie.
Jag köpte min första vibrator när jag var 19, som en bra college stipendiat . Jag visste inte visste mycket om vibratorer annat än det faktum att jag faktiskt önskade en, och jag var för generad att verkligen köpa en vid en sex leksak butik så jag hamnade handlar efter den billigaste kaninvibratorn I kan upptäcka på eBay. Jag var så paranoid när det gäller om eller inte det var sanitärt att jag använde leksaken över mina underkläder. Även om det inte var det bästa på marknaden (och gjorde inte slutliga mig mycket långa), ända sedan jag köpte den första vibe, jag på inget sätt tittade igen. Inte bara gör det helt nya Magic Wand betyder du är inte längre bunden till en vägg, men det ‘ s dessutom lättare och tystare medan fortfarande upprätthålla samma mycket effektiva dumma vibrationer damer har förlitat sig på i fyrtio sju år.
Detta är en utmärkt par vibrator för många som inte nödvändigtvis vill ha bärbar komponent . Vid under $ 40 är Pixie-vibratorn är troligen en av de finaste leksakerna du kan få för kontanten .
Vibrators for Couples

Hur man får en gör-det-själv jul – bästa DIY-dekorationer till försök 2019


Inte bara är Iris enorma ganska för att titta på (onanerar med en blomma är girly AF och Jag älskar det ), men de åsarna känner trevligt i din vagina. Denna leksak är enorm vid 9 tum lång, men den är ändå tyst och fungerar på några helt olika lägen så du kommer att kunna kommer att vara säker på att få den bästa orgasmen möjliga . Spetsen är krökt för vissa verkligen trevliga klitstimulering, varefter dessa faux vibe kronblad känner bra när du är i inre stimulering. Det är dessutom uppladdningsbart, som är faktiskt .
Viskande-tyst i sin volym och helt vattentät, denna snabba -laddande, hemliga vibe kan mål din G-plats och få dig funderar utomhus av fältet, faktiskt. Crave gör ett överlägset jobb som skapar samlag leksaker som ser ut allt annat i ditt liv – din pc , din telefon , ditt halsband, din USB. Du kommer inte upptäcka några fall- ser eller skrämmer vibbar med dem. Släppt tidigare i år 12 månader är Wink Plus by Crave ett rostfritt stål vibe som finns i tre helt olika färger , innehåller fem helt olika vibrationslägen, och är perfekt för att hålla fast i din handväska när du ska åka ut för kväll. Ora 2 av LELO är en muntlig samlag simulator för flickor som mål att skepp “ingenting lägre än prisbelönad framgångsrikt oral sex . ” Med en vibrerande nubb som roterar, den kommer känner som en tunga som flickar din klitoris.
Och det lilla djuret av en leksak är så mångsidig det är inte ens roligt . Dessa handflatorna -fria samlag leksaker är utmärkta för personliga eller offentliga lekar och långa -resistensrelationer. Så ska du är på jakt efter robust vibrationer i en wi-fi anal-kontakt, båda är trevligt val. peekaboo bras and open cup bras på en styrenhet för bråket gör det lite besvärligt för att använda medan att ha samleje även om, att förmedla din smartphone längs . christmas gifts for her är inte fenomenala men är inte svaga antingen .

Mest diskret vibrator


https://www.youtube.com/watch?v=7IlZmBvkVc4
I sista sektionen listade jag min åsikt om de 10 bästa vibratorerna genom tiderna, dock i termer av någon sex leksak, ‘ finaste’ kan vara mycket subjektiv. Så på detta del i’m listning olika coola vibratorer helt enkelt som är värd titeln ‘ finaste vibrator ‘för andra personer och kroppsbyggnad sorter. Vixen Creations gör några faktiskt snygga konstnärliga grejer, som kombinerar livliga färger och mönster med några av information på oavsett hög steg av press uppmärksamhet att de har förvärvat nyligen . För exempel , företaget nyligen vunnit titeln Årets Pleasure Products Company – Sexleksaker på Xbiz 2019 Awards. Womanizer är ett samlag leksakstillverkning företag som startade i Metten, Tyskland några år i det förflutna.
Iroha Mini är tillverkat av TENGA, det japanska företaget välkända för sina ovanliga manliga strokare och uppfinningsrika mönster. Det är ett vibrerande ägg sex leksak som påstår sig vara absolut vattentät. Det spencer and fleetwood gör trollspören så speciell är de mycket mycket effektiva vibrationerna som kallas upp med sin högsta inställning, som är berömda för att göra några damer erfarenhet sin första orgasm. Trollspaken är förmodligen med i fler konstverk än än någon annan sex leksak. Under dessa dagar hade trollstavsvibratorn helt enkelt släppts släppt , och andra människor har varit vaknat upp till hur överlägsen vibratorer hade varit för onani och sex . Om du behöver en trådlös och händer -fri samlag leksak som vibrerar kraftfullt på båda Clitoris och G-Spot , det inte bli mycket bättre än detta.
Eftersom som är gjord med vattentät silikon, det är ytterligare roligt för att använda i duschen och är helt uppladdningsbar via USB, så du kan ta den med dig nästan någonstans . bed restraints and under the bed ties Gud skrattande. Det hade mina tår att krulla och mitt koronarhjärta tävla,” skrev en recensent.
Som en granskare uttryckte det, “Wowza !!!” Tillräckligt angav . En aktuell forskning från Indiana Universitys Kinsey Institute for Research in Sex, Gender and Reproductions upptäckte det nästan fyrtio procent av flickor har haft anal sex av sin livstid. Om anal play är på din bör -do listning , är denna vibrerande plugg med en distant control av We-Vibe är ett måste ha. Det är smal, mångsidig och trevlig för par som är nya i analspel. Liksom med andra We-Vibe produkter , du kommer att kunna synkronisera den här med We-Connect-appen så du kommer att kunna till spela tillsammans till och med när du inte är i samma rum.

Inte i Toronto? Besök din egen självständigt kör elegant sex shop med bra tillverkare och kvalitet leksaker (de som ägs eller förvaltas av kvinnor och LGBTQ folk vanligtvis har extra diverse och omtänksam kuration), eller köp online (Bra för henne, till exempel , skickar Kanada – brett ). Vem behöver en partner att erbjuda dig nöje? Tack vare en släkt av nya , nästa – grad sex leksaker, att göra det själv har inte på något sätt varit riktigt enkelt eller roligt .
https: //www.youtube.com/watch v = 0xDnxbLFZGo

WhatsApp us

Exit mobile version