How To Keep Your Makeup On During Sex

Varför lukten av din vagina kan vara en tur för dina partners
https://www.youtube.com/watch?v=bmMSTGasF8g
 Hur man håller din makeup på Under sex ” Att hålla ögonen smink och ögonbrynen på är det enkla delen , det är dina porer och hud som smälter av det enklaste ! Du BEHÖVER en primer. ”Hon rekommenderar använda två primrar, en för foundation och en separat för ögonskugga. “Älska denna grundare”, skrev en kund . ” Jag har faktiskt verkligen fet porer och hud och vanligtvis måste bortskämda min smink- upp halvvägs genom dagen, dock som inte var nödvändigt med denna primer.

Kan jag duscha med smink på?

1:07
2:10
Förslag på klipp
53 sekunder
Hur man håller makeup hela dagen utan en grundare : Beauty Secrets YouTube
Start av det föreslagna klippet
Slutet av det föreslagna klippet
För att slåss din midnatt smink smältning, lås dina lager genom att dammas upp ett genomskinligt inställningspulver efter att din grundare, bas, rodnad och bronzer har applicerats Om det finns en produkt att spendera pengar på vid denna tidsbegränsning , är det en bra inställningsspray. Jag skulle förespråka Urban Decay All Nighter, eller för super en omfattande guide till g-spot-vibratorer för kvinnor – energi inställning energi, Välj Dermacolor Fixierspray. Slutligen slutar du utseendet med en inställningsspray. Urban Decay’s All Nighter Long-Langing Makeup Setting Spray ($ 38 på Sephora) kommer hålla din smink intakt efter en lång kväll .
Jag helt enkelt verkligen älskar pigmenten i detta märke av ögonskugga. ‘Såvitt det är långt – slit egenskaper, säger Peek att det är jobbet av grundaren för att upprätthålla den i ansiktet. En romantisk kväll tillsammans med din partner kommer antyda massor av porerna och hud -to- hud kontakt och fukt, som också innebär att din smink måste arbeta ytterligare hårt att stanna på. största metoden att vara säker på att smink ‘grepp’ porer och hud är att börja med en samtida, ren Which Sexy Babydoll Lingerie Is Right for You .
Om endast fanns en produkt som kunde skydda oss från solar OCH förbereda våra porer och hud. Oh vänta. Coolas smart , hybrid formulering har alla fördelarna med en grundare, plus inbyggd SPF30. Gläd dig över din jämnt tonade, strålande bas och mer hållbara smink.
“Det är alltid nödvändigt att förbereda hud för att se till att din smink kommer till sista hela natt , säger Henney. ”Jag älskar att rengöra med micellärt vatten. Detta säkerställer att alla oljor och föroreningar från hud tas bort för det mest fantastiska smink bas. ”Henneys go-tos är Nivea micellar vatten och La Mer’s micellar water.
https:? //www.youtube.com/watch v = LXbNVOW4oTI
Säsongen för att umgås är över oss och våra kalendrar är full av semester hus evenemang, arbete glada timmar, och av kurs , nyårsafton. Det är en tid för cocktail kläder och rökiga ögon, paljetter och röda läppar. Vi alla måste se vårt bästa och vi ofta gör när vi anländer till vår destination . Men vad sägs om efter ett par timmar med att knapra på hors d’oeuvres, smutta champagne och slå dansen golvet oroa dig om konstant kontakt ups eller din sminkning bleknar då är en inställningsspray svaret . För optimala resultat , rekommenderar make-up artisten utnyttjar din bas med en fuktig skönhet mixer till faktiskt bearbeta produkten till skin .
Du får bara ta på dem oändligt; de helt enkelt stanna , vilket är bra . ”Grundaren också hjälper till med att bevara den på plats. Urban All Nighter Långvarig Makeupinställning Spray till idiot någon till tänker du vaknade så här. How To Have Hot Vacation Sex In A Hotel Det är år av redo för katastrof – Jag är en grepp på det här. Jag börjar med Smashbox Photo Finish 24-timmars Shadow Primer. I använd vattentät maskara och sanningsenligt bara få oavsett ‘s billiga som Maybelline Great Lash eller L’Oréal Carbon Black. Jag använder Inglot eyeliner eftersom blå och vit 3-bitars schoolgirldräkt det är en gelpott och gör inte gå var som helst – inte ens något bit. Jag använder ett limmlim kallas Darkness; det är ett koreanskt lim det är faktiskt bra. Framför, frågade Titta på alla våra brinnande frågor, inklusive vad smink varor faktiskt är sex -täta och de många missuppfattningarna om hennes jobb. Just i tid för kaloriförbränningen aktiviteter många människor kommer att vara deltar i ikväll, Murphy har gått tillsammans hennes mest pålitliga tips och produkter för att få det smälta -täta O-ansiktet.

6. Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner skrattar i ansiktet på stiftelser som kan inte ta värmen .


 • Applicera först en lätt fuktighetskräm jämnt hela din hud och följ med en smink primer.
 • Coolas smart , hybrid formel har alla fördelarna av en primer, plus inbyggd SPF30. Bondage Gear & Equipment: you Need to Know
 • Detta är en av NYXs mest sålda produkter och tydligen skepp ‘lastbilen massor ’till hela film enheter i LA, eftersom det är måste -ha inställningsspray i Hollywood.
 • Den första och bara regeln att följa när samlag bevisa din smink är att svettas bevis alla saker .
  Nej stress. När det gäller höjdpunkter använder Peek Tartest Pro Glow-paletten från Tarte som har två höjdpunkter och en bronzer.

  Urban Decay All Nighter Setting Spray, £ 19,20 Fabled


  Blair föreslår M.A.C Prep + Prime Highlighter. Hemligheten för rökiga ögon som sista 6 tum realistisk upprätt rem på penisdildo för kvinnor hela nattetid ?
  Solkräm är inte alltid den enklaste basen att konstruera din smink. Den är tjock, blank och har den irriterande tendensen att göra din basis full guide för hur man köper romantiska presenter slip, några timmar senare.

  “Om kommer du för ett oerfarligt rökigt öga, använd en kaffe penna, blanda det med en fluffig borste och ställ den med en skimrande oerfarna skugga för att lägga till djup och dimension, “säger Oquendo. För mycket mer uthållighet och pigmentutbetalning, applicera pulverskuggan med en fuktig borste. Ingen är fan av rinnande mascara och smutsig eyeliner.
  Försegla ditt utseende med en inställningsspray. Detta är sista och sista steget för att låsa upp ditt utseende och pojke är det viktigt! Detta är produkten nästan pinky lovar för att låsa din smink in i de följande 14+ timmarna. “Fukta inte över,” säger Oquendo.
  “Det är bra för personlig användning, dock Jag till och med Tarte i mitt utrustning,” säger hon. “Jag gillar deras bronzers som ett resultat av de är inte orange, vilket är hårt att söka . Eftersom gott om gånger , särskilt på ljusare porer och hud, är de är vanligtvis Thrusting Vibrators för skimrande.
  Använd penna som primer, föreslår Oquendo. Välj en utökad – ta på metod i en djup nyans ( försök L’Oréal Paris Infallible Silkissime Eyeliner) och använd den att måla fukuoku 5 finger vattentät vibrerande onani handske rätt i dina lock från pisklinjen till veck. Ställ sedan in den med en skugga i en analog färg hushåll. Behöver du något inspiration?
  5 Pro-knep för att göra din makeup budge-proof

  När du har pulveriserat sprayar du ansiktet med en inställningsspray för att upprätthålla smink på plats längre. “Du är garanterad om att se bättre än du skulle om du hade endast använt bas , litar mig »sa Mared, som rekommenderar med 15 tum 3-tunga flexibel svart paddel för bondage spray från Urban Decay. Medan det mesta av din smink försvinner i tunn luft efter sex , verkar mascara fyrdubblas i kvantitet genom att smudra sig själv under dina ögon.
  Inte mycket. Så vi nådde ut till MAC Cosmetics seniorkonstnär Keri Blair för att lära oss tips om hur vi upprätthåller vår makeup på plats, så vi kan ha en semester träffas avsluta bara lika stor som vår ingång. En ånga dusch gör att porerna blir ologiga och fuktar porerna och huden. Men värmen kan till och med lossa din grund. Försök duscha med kallare vatten för att hålla sig borta från få din smink att köra ännu mer .
  Squirting Dildos -hour slitage , det faktiskt kommer hålla du belagd kommer regn eller glans ( särskilt glans, i detta fall). Om kommer du att kunna nakna det – det är ett bra förslag till försök och avstå basis, som till och med en av de bästa formulering kommer inte sista inom den brännande sol. Sätt istället din concealer i de områden som vill den och gå nakna överallt annat. Vattentät mascara måste vara det grundläggande komponent till din pre- kön smink rutin. Det finns inget sexigare än fulla, långa fransar och det finns inget mindre attraktivt än svarta fläckar under dina ögon.
  Makeupartist Yasmin Schwitzer rekommenderar gör sig redo ditt ansikte med en utmärkt fuktighetskräm och låter det sjunka in först.
  Klicka på via bildspelet för att se vilka produkter hon gynnar på set, från Kiehls läppbalsam som återanvändes som ansiktsprimer till en kokosnötolja som ger fuktighet för armar, ben , och, um, allt annat. Det är uppnåeligt att en dag , eller inte det är som ett resultat av en ansträngning av glömskhet eller en morgon espresso spill eller olyckan med att vara efterföljande till en jätte pöl som en lastbil kör förbi, du hamna behöva dusch med smink på. Att applicera ditt fulla ansikte kan ta lite svårt förmåga och tid. Oavsett om du är en konturerande drottning eller om du