Hollow Butt Plugs

Aceste vibratoare impermeabile vor face ca timpul de duș să fie mai aburit
https: //www.youtube.com/watch v = nlSNNZwgcAE
 Plug-uri cu butuc gol Plug Plug vine 3 dimensiuni pentru care sunt ideale pentru curioși newbies pentru specialiști care sunt deja obișnuiți cu jocul Kinkier. Proiectat cu gât conic și bază evazată, Holy Moly!
https : //www.youtube.com/watch v = 3N85qE1ub8Q
Ștechere care sunt fabricate din stabil silicon (nu funcționează) pot fi fierte și sunt de spălat vase sigure . Un lucru să țineți cont de silicon, mereu folosiți lubrifianți pe bază de apă . Folosind lubrifianți pe bază de silicon pe bază principală ar putea provoca deteriorarea siliconului dopului suprafață . Mufele de dimensiuni medii dimensiune (din imaginea de mai sus) sunt un fantastic upgrade opțiune pentru persoane care se găsesc gata să adăuga mai multe plenitudine și profunzime la jocul lor anal experiență . Absolvirea la extra adâncime și plenitudine poate duce la chiar mai mare și o plăcere intensă.
Aceste mufe în general au o formă conică forma. Se folosesc în special pentru întinderea secțiunii anale parte pentru stimularea terminațiilor nervoase externe și interioare. Plug branded toys – cu penetrare dublă și sporturi nautice în mind , Holy Moly! Plug- chest harness strap on dildo pentru anal kinkier iubitori . ejaculating dildos , acolo ai !

mandy mystery lingerie fost, de asemenea, proiectat ceea ce poate fi unul dintre cele mai multe